RADNO VREME
Sistemi za evidenciju radnog vremena
ON LINE 
PODRŠKA
08-16h
suport
Newsletter
Budite informisani sa newsletter-om za radno vreme:
 
pismo
PROJEKTOVANJE
softver
Projektovanje sistema za evidenciju radnog vremena
TCS
TCS mrežni kontroleri se koriste kada Vam je u sistemu potrebna velika propusna moć i veliki broj registracija. Čitači mogu da registruju jedan tip događaja (IN, OUT), a korisnicima je moguće dodatno ograničiti kretanje ako je potrebno, važnost kartica, itd.., pa je sistem moguće koristiti i u svrhe kontrole pristupa.

nešto više»
iGuard
Kako se na terminalima iGuard može odabrati tip registracije (IN, OUT, F1, F2, F3 i F4) dovoljno je postaviti samo jedan terminal na svakom mestu gde zaposleni ulaze/izlaze. Sa ovih 6 tipova registracije možete imati 3 tipa događaja (dolazak-odlazak, pauza, službeno).

nešto više»
SC103
Kako se na terminalima SC103 može odabrati tip registracije (IN, OUT, BREAK-IN, BREAK-OUT) dovoljno je postaviti samo jedan terminal na svakom mestu gde zaposleni ulaze/izlaze. Sa ovih 4 tipa registracije možete imati 2 tipa događaja (dolazak-odlazak, pauza).

nešto više»
IP Kamere
IP Kamere u kombinaciji sa čitačima, omogućuju video nadzor sistema za evidenciju radnog vremena tako što se pri čekiranju na terminalu pravi snapshot svakog onog koji se čekira. Ako već imate IP kameru i ne možete naći da li je softver za evidenciju radnog vremena podržava obratite nam se preko upita.

nešto više»