RADNO VREME
Sistemi za evidenciju radnog vremena
ON LINE 
PODRŠKA
08-16h
suport
Newsletter
Budite informisani sa newsletter-om za radno vreme:
 
pismo
UREÐAJI-TERMINALI
softver
Saznajte nešto više o našim uređajima-terminalima

Ovde možete da pogledate uporedne karakteristike naših uređaja:

Uporedne karakteristike »
TCS-Prima

TCS-Prima sistemi su namenjeni firmama koje uz kontrolu pristupa žele osnovnu evidenciju radnog vremena. Sistemi se sastoje od jedne ili više kontrolera povezanih preko LAN mreže ili interneta na koje se može povezati veći broj Nexus čitača preko enkriptovane RS-485 konekcije.

nešto više »

SC103

Terminali tipa SC103 (bezkontaktni) predstavljaju kompaktne terminale sa osnovnim funkcijama i velikom memorijom. Idealni su za upotrebu u malim i srednjim preduzećima. Pored pouzdanog rada i jednostavne upotrebe, njih odlikuje i izuzetno niska cena.

nešto više »

S880

Terminali tipa S880 predstavljaju terminale nove generacije sa obiljem funkcija, sa integrisanom kamerom i velikom memorijom. Namenjeni su kako malim tako i velikim preduzećima, kojima je potreban veliki broj naprednih funkcija. Ugrađena kamera u terminalu omogućava snimanje korisnika u trenutku prinošenja kartice terminalu, pa je broj prijava osoba koje nisu na poslu smanjen na minimum. Uz industrijsko kućište moguće je terminal tipa S880 koristiti za spoljnu montažu.

nešto više »

industijsko kućište za S880 »

C3
Kontroleri tipa C3 su prvenstveno namenjeni ili malim firmama koje žele osnovnu evidenciju radnog vremena ili velikim sistemima u kojima je protok zaposlenih u okviru jedne smene. Oni nude osnovne funkcije , ali i veliku brzinu prijave/odjave uz mogućost postavljanja neograničenog broja čitača.

nešto više »
iGuard
Terminali tipa iGuard su idealno rešenje za korisnike čiji se terminali ne mogu nalaziti u okviru jedne računarske mreže, tj. za korisnike koji imaju više poslovnih jedinica na različitim lokacijama u gradu, zemlji ili svetu. Oni omogućavaju lako umrežavanje svih poslovnih jedinica u jedan jedinstveni i centralizovan sistem evidencija radnog vremena.

nešto više »
Kartice i ključići
Na sledećem linku možete da pogledate nešto više o beskontaktnim i kontaktnim karticama i ključićima koji se koriste sa uređajima za kontrolu pristupa.

nešto više »
IP Kamere
Vivotek je vodeći svetski proizvođač IP kamera i opreme za IP video nadzor. VIVOTEK-ova napredna kodek tehnologija omogućava Vam jednostavno gledanje, kontrolu i upravljanje svim umreženim kamerama, pomoću bilo kojeg standardnog Web pretraživača ili našeg softvera za evidenciju radnog vremena, sa bilo kojeg umreženog kompjutera.

nešto više »

ARHIVA

TCS tPAKL
Terminali tipa tPAKL (bezkontaktni) predstavljaju čitače proximity kartica i/ili privezaka, tzv. elektronskih ključića izrađene u anti-vandal dizajnu i namenjeni su kako unutrašnjoj tako i spoljašnjoj montaži.

nešto više »
TCS iPAKL
Terminali tipa iPAKL (kontaktni) predstavljaju kompaktne čitače elektronskih ključića zasnovanih na iButton tehnologiji. Ključić se mora prisloniti na tačno određeno mesto na čitaču da bi bio očitan.

nešto više »